Snällhet är subjektivt

2016-01-13, Allmänt, Matsnack.

Morgon på hotellet.

Kom inte fram till hotellet förrän 21.40, men hade dock en trevlig pratstund med taxichauffören mellan Arlanda och Uppsala. Talade om historia, Erik den Helige, Peter Englund, Jan Guillou samt psykopater. Fråga mig inte hur vi kom in på ämnet psykopater.

På hotellrummet hade receptionen varit snälla (trodde de) och lämnat dessa grejor:

HotellgåvaJättesnällt. Förutsatt att jag åt sånt. Efter en kort sekunds dividerande med mitt lägre jag så höll jag mig till mina nötter. Skall Inte Ge Efter! Tror ändå att jag ska packa ner påsarna, finns säkert någon som vill ha det på jobbet. Gratis är ju gott, som man säger. Nu har jag istället moffat i mig en stor portion bacon och äggröra (med smör på) samt en grillad tomat. Kaffe på det.

Känns som en bra dag. Jag ska inte jinxa denna vecka dock. En dag i sänder blir bra. Just den här morgonen är bra. Zen. Duktig som inte svullade macarons och godis. Jepp.

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.