Feel the zen

2016-01-13, Allmänt.

Idag har det snöat. Mycket. Men det kändes ändå ok eftersom det snöade i Uppsala och inte i Göteborg. Fast å andra sidan vet jag ju inte vad som väntar mig när jag landar på Landvetter. Kanske snökaos. Har broddar med mig, som den tant jag är.

Åter en dag där jag kände att jag hade Kontroll. Jag vet ju att jag i morse skrev att jag tyckte att det borde bli en bra dag. Och det blev det. Det är nästan så man går omkring och väntar på den där billiga knytnäven att landa mitt i nyllet. Något jävelskap händer nog snart. Too good to be true och så vidare. Men fan heller, jag tänker inte tänka så. Finns inget gott som kommer av det.

Sitter på Arlanda och tittar ut över landningsbanorna. Snön yr. Små bilar åker omkring och sopar och sopar och sopar. Snacka om Sisyfos-arbete. De säger att planet är försenat. Vet dock inte hur länge för jag orkar inte gå och titta på skylten. Boarding-tiden har försvunnit från SAS-appen men där står det ändå att det ska gå i tid. Känns ju fint. Spelar ju inte någon roll om jag inte vet tiden, planet går när det går.

Feel the Zen.

Sop sop sop på banan.

Skall nog åka senare till jobbet imorgon.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.