Akriv för februari, 2011

image

Jag gjorde det till slut. Trots att jag tänkt att spara ut håret så orkade jag inte. Det var torrt, trist och tråkigt. Så jag föll tillbaka på den frisyr som jag alltid trivits (trivts?) så bra i. En så kallad bob. Med lite ljusa slingor och två röda längst fram, för man vill väl vara lite rebellisk, trots att man är över 30!

Nu får Rhodos-resan komma när som helst! :)

På begäran så ska jag skriva lite om min nya leksak.

Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab

Det är alltså en ”surfplatta” eller vad man ska kalla den för. Den skiljer sig ganska markant från iPad, genom att man faktiskt kan ringa med den också! Den är också lite mindre än iPad, 7 tum, och framför allt så stödjer den Flash, vilket Apple verkar ha bestämt sig för att inte göra. Jag är vansinnigt nöjd med den!
Det är ju dock inte så att man håller den här plattan till örat när man ska ringa utan man använder handsfree, trådlöst.
Det enda jag kan säga negativt om denna är att den inbyggda webbläsaren är lite väl simpel, men jag har inte surfat nog på app-sidor än för att hitta en bättre läsare. Ovanligt bra batteritid har den också, i allafall har den klarat av mitt hysteriska användande under de senaste dagarna och det är en bra sak. Kameran är helt ok också, även om den inte kan liknas med en vanlig digitalkamera.

Som det är nu så har jag laddat ner ohemula mängder appar och testat, men de jag fastnat för har varit enkla saker som batteri-koll, tidnings-app, och eBuddy (för MSN). Samt WordPress, naturligtvis!
Som tur är har jag 10GB fri surf i månaden, hade jag inte haft det så skulle det blivit dyrt. Men efter allt pillande så har jag inte ens kommit upp i 100MB än! Förmodligen på grund av att jag kopplar upp mot mitt vanliga nät när jag är hemma. Men det bådar gott för diverse SVT-play-resor till jobbet tror jag!

Och ni får slå på mig hårt om jag någonsin laddar ner Angry Birds på denna fina platta, för så lågt tänker jag inte sjunka! ;)

image

Paparazzi-matte är på hugget och fångar en ovillig katt under byrån. Mest för att se hur det funkar att posta med telefonen, måste jag erkänna. Stackars Geddy, han får stå ut med mycket!

Jag vet att jag sa att jag inte skulle blogga.
Men av någon anledning så kände jag för att sätta upp en blogg i allafall. Kanske är det för att det är trevligt att ha någonstans att skriva på, eller så kan det vara för att min nya så kallade telefon fungerar utmärkt som bloggverktyg och då känner jag liksom att man ska utnyttja det! I vilket fall som helst så har jag numera en blogg igen. Vi får se hur det går!