Måsar på Landvetter

2016-01-12, Allmänt, Matsnack, Tisdagar.

Sitter på Landvetter och väntar på att flyget ska gå. Eller boarda. snyggt svengelskt ord. Inser att de har inspelade fiskmåsar i högtalarna där jag sitter. Mycket märkligt. Kanske vill de att folk ska lugna ner sig lite, inte springa så fort med sina rullväskor utan stanna upp och kontemplera livet.

Personligen kontemplerar jag över hur svårt det är att hitta ens något pyttelitet att äta på en flygplats om man äter LCHF. Det svämmar över av jumbopåsar med Gott & Blandat, berg av chips och sprängfyllda hyllor av läsk. Smått orolig tassade jag omkring i hyllorna, väl medveten om att skulle jag inte äta något nu så skulle jag vara ett vrak när jag gick av planet. Mitt tassande slutade på Pressbyrån, där jag hittade två påsar nötter (cashew och macadamianöt). Nödlösningarnas nödlösning. Eller nötlösning. Med en flaska vatten. Satte mig sedan ner och åt upp en påse direkt. Tills en dam satte sig bredvid mig och envisades med att se något TV-tal med Obama utan hörlurar. Jag behöver inte tillägga att jag flyttade på mig.

Så nu sitter jag i måsljudet istället. Faktiskt bättre. Känns lite som sommar om man anstränger sig tillräckligt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.