Dagböcker och insikter

2012-03-18, Allmänt, Egotrippar.

Lyckades ta mig ut idag, minsann. Inte världens roligaste väder, men jag gick till gymmet. Mycket behövligt. Medan jag joggade på min crosstrainer försökte jag tänka lite mer på den där nya historien, fick en del idéer. Det märkliga är att jag bara får idéer när jag gör något annat, som att gymma, åka spårvagn eller jobba. När jag verkligen sätter mig ner för att få ner skiten på papper (läs dator) så blir det bara… ingenting.

Spenderade eftermiddagen med att göra någon slags mat.
Kikärtor, tomatkross, vitlök, fetaost och lite lite grädde. I en röra. Den ser ut som kräks, men smakar gott.

Har också läst igenom dagböcker jag skrivit 2002-2004.
Det är när man läser det som man inser att man kanske inte utvecklats så mycket. Samma saker återkommer fortfarande, samma trötthet hela hösten och vintern, samma deppigheter, samma reaktioner på stress. Är det helt enkelt så jag är? Förmodligen är det så. Om det är bra eller dåligt vet jag inte, men någonstans känns det i allafall betryggande.
Japp, nu vet jag vad jag har att se fram emot. ;-)

Åter till jobbet imorgon. Hm. Nåja. Semester vore fint.

Dagens länk: ingen idag
Dagens låt: American Idiot – Green Day
Dagens läsning: egna dagböcker

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.