Akriv för april, 2013

Nytt utseende igen. Hur mycket jag än försökte dribbla med koden så fick jag inte kommentar-funktionen att funka som den skulle. Så istället för att slita mitt hår så bytte jag tema. Kvar att göra: sidhuvud. En liten bild får det allt lov att bli. Annars blir det alldeles för trist. Gillar ju minimalistiskt, men någon måtta får det ju faktiskt vara.

I övrigt, fortsätter skriva. Idag dock träna.

Ibland undrar jag om den där tesen om att det bara finns en begränsad andel lycka i världen faktiskt är sann. Just nu har jag nämligen inte mycket av den varan, R har den istället. Och nej, det är inget hemskt som har hänt, men nu kommer det komma gnäll.
Tills igår hade jag två skärmar på jobbet. En rakt fram och en lite vid sidan. Den vid sidan var ett Stort Jävla Misstag. Man är ju liksom inte smart nog att vända hela kroppen när man ska titta på den, man vänder bara på huvudet. Dålig idé. Väldigt dålig. Nu har jag bara en skärm. Rakt fram. Jag har också ont i nacken på höger sida. Dock mindre än igår, men ändå. Blä.
Och som lök på laxen så har det årliga Munsåret behagat visa sin nuna i samma stund. Tack. Inte.

Men jag har lite positivt också. Har börjat skriva igen. Inte igår dock, då satt jag i min soffa och tyckte synd om mig själv. Fullkletad med Voltaren-salva och två halsdukar. Idag är det bättre!

New York-planeringen fortsätter med surf på fina hemsidor.

En veckas jobb och jag är död.
Men det har ändå gått ok trots att man inte är på topp. Det brukar det ju göra bara man tar sig dit.

I förrgår bestämde jag mig dessutom för något ganska stort. Det finns ju vissa drömmar man har, som man haft ända sedan man var liten. I mitt fall är det att åka till New York. Jag vet inte när jag började tänka på det, men det var i tonåren någon gång tror jag. Jag köpte till och med en karta över stället, bara för att kunna drömma mig bort.
Nu jävlar ska det bli av. Det är ju löjligt egentligen, för jag kan ju faktiskt åka dit om jag sparar. Så jag ska spara. Jag har ju inte direkt några kostsamma nöjen jag håller på med, så det är bara att lägga undan de där pengarna jag slösar på krafs (vet knappt vad det är).
Sedan satsar jag på våren 2014, eller möjligtvis tidigare, det beror på.
Det ska bli av!
Det är en fin känsla man får när man bestämt sig.

Såg nyss att man kan skriva ett gulligt tecken på mitt iPad-tangentbord. Detta: °
Hah! Blubb. Plopp. Grader.
Saker man roas av klockan 07:17 en fredagsmorgon.

Sedan vill jag börja läsa igen. Och skriva. Det är ju billiga nöjen i alla fall!
Borde uppdatera Skrivboken också. Det kommer.

PS. Dessutom har jag fått något underligt behov av att inte befinna mig på så många sociala medier. Hm. Alltså inte ta bort mig, bara inte befinna mig där varje dag. Hm. Koppla ner, koppla av?

Dessa hopp. Jag vet. I vilket fall som helst så har jag börjat snusa igen, tyvärr. Det förra inlägget sa en del, det slutade liksom inte med skiten. Det bara fortsatte.
Dagen då jag började snusa igen kommer chefen och säger: jamen det var ju faktiskt bra att du började snusa igen. Företaget har inte tid med en stöttnings-vår.
Tack. Verkligen. Jag känner stödet.

Nå. Nu sitter jag och försöker uppamma ett slags jobbhumör. Varit ledig i en vecka och det har varit helt jäkla underbart men problemet är ju det att nu när man gått ner i varv ordentligt så ska man tillbaka. Det var längesedan jag kände en så stark ovilja. Jag har faktiskt trivts på jobbet. Så icke längre. Så det är knepigt med jobbviljan. Måste ju. Vill inte. Ser redan fram mot nästa helg. Mot nästa semester.
Ge mig en massa pengar nu!