Akriv för augusti, 2015

Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen. Det var ett tag sedan. Närmare bestämt två år sedan. Efter två år av liv, två år av att ignorera mailen om ”uppdatering av din WordPress-webbplats Absinthe”, så fick jag för mig att kanske börja skriva igen.

Egentligen har inget särskilt hänt. Jag är med sambo (samma pojkvän som det hänvisas till). Jag har varit i London för första gången i mitt liv. Jag har ett annat arbete. Jag har insett att jag är introvert. Ok. Det kanske har hänt en del ändå när man ser närmare på det.

Anledningen till att jag vill börja skriva igen är något diffus. Den kan beskrivas som behovet av en plats att skriva meningslösa betraktelser på. Ett ställe att ventilera tankar på. En samling allt det där som är jag, på gott och ont. Dessutom insåg jag att jag kastade bort en fin blogg-layout. Enkel och stilren. Varför inte skriva i den då? Jag hade tänkt att jag skulle fortsätta skriva på samma opretentiösa sätt som jag gjort tidigare. Alltså inget överdrivet tänkande på hur det ska se ut eller över valet av ämne eller liknande. Bara ett allmänt pysande om diverse händelser, tankar och liknande.