Majonnäs i kaffet och att stå upp

2012-08-29, Allmänt, Fina saker.

Piggheten fortsätter.
Men det är något knepigt nu, eftersom mitt bostadsbolaget har bestämt sig för att byta fönster. Bra sak, men det blir en oherrans röra hemma. Alla växter på bordet, alla gardiner nedtagna, när man jobbar sent måste man gå tidigare till jobbet.
Det senare måste förklaras kort.
På morgonen går det helt enkelt inte an att toffla omkring som en mårra, som jag gör, när det står okända män utanför fönstret. Det känns inte bra. Därav laga frukost och ta med sig till jobbet.

On another note; igår lyckades jag med konststycket att stå upp vid alla tillfällen man skulle stå upp på spinningen. Känns väldans fint! Och instruktören spelade Nightwish och Sabaton, vilket inte gjorde min eufori mindre. Synd att han vanligtvis har pass på Eriksberg och inte på mitt ställe. Han var nämligen riktigt bra. Röt och gormade och peppade helt otroligt. Min stil.

Och idag kommer nya patchen i WoW. Blir nog spelande ikväll, jomen. Det har inte varit mycket med det annars, man blir ju erbarmligt trött till slut på bristen på innehåll, när man ”gjort allt” redan. Har bara spelat onsdagar och söndagar, då vi haft raid. Men nu så!

Just det. Gå till jobbet var det ja.
Ska bara dricka lite mer kaffe.
Höll på att hälla i en klick majonnäs i det förut. Trött? Njao. Tankspridd? Sannolikt ja.
Anledning: burk med majonnäs och burk med kokosfett ser likadana ut. Speciellt tidigt på morgonen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.