Hopp i tiden och PING

2012-08-21, Egotrippar, Fina saker.

Och så blev det ett sånt där hopp igen.
Från första april till 21 augusti.
Ska försöka börja skriva här igen, vi får se hur det går som man säger.

Dock krävs det ju en seriös uppspaltning angående vad som hänt i detta hopp.

Efter den där stopp-dagen den 1:a april så gick det lite lättare.
Den 18 april bestämde jag mig för att testa LCHF, för att se om det var så bra som folk påstod.
Riktig mat, med protein och fett och grönsaker, med så lite kolhydrater som möjligt. Lät ju lite märkligt.
Efter första veckan hade jag gått ner 4 kg. Vattenkilon, men ändå. Men de så kallade övergångsbesvären var fortfarande igång, trött och seg och tung i huvudet.
Efter andra veckan sa det PING i hjärnan. Verkligen PING!!! Nästan så att jag tyckte att halva Göteborg skulle ha hört det. Jag blev så otroligt pigg! En pigghet som jag aldrig känt förut, jag orkade göra saker efter jobbet, jag orkade vara mycket mer aktiv på jobbet, stressen påverkade mig inte alls lika mycket och jag var så sprudlande glad att det nästan var löjligt.

Och så har det fortsatt.
Jag har flow just nu. Och det känns förbaskat skönt. Det är något jag inte känt att jag haft på många, många år. Visst, det är ingen mirakelkur, men det fungerar så otroligt väl på just mig så jag tänker inte sluta i första taget. Vikt och så är ju trevligt, men det psykiska är så mycket mer värt. Jag orkar ju till och med träna nu, regelbundet! Och jag längtar efter det!
Har gått och gnytt hela sommaren för att mina bas-spinningpass har tagit semester och inte kommer tillbaka förrän i september. Istället har jag cyklat till jobbet (!!).

Det kommer säkert vända någon gång, hösten är ju i antågande, men jag njuter medan det varar och förbereder mig mentalt på att inte sjunka ihop på hösten som jag brukar.
Träna.
Ät bra.
Ät D-vitamin (sol i tablettform).
Sen får vi se vad som händer.

Detta var uppdateringen.
Mer kommer. Lovar. ;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.