Skriva. Och Skriva. Och skriva.

2012-11-05, Fina saker, Skrivande.

Det här med att uppdatera vad som händer och sker. Tydligen är jag inte så bra på det. Det finns dock en anledning och den här gången handlar det inte om World of Warcraft för en gångs skull. Det handlar om Seriöst Skrivande. NaNoWriMo. National Novel Writing Month.
Just det. Jag skriver, därför är jag.
Visst, jag skriver annars också, men den här gången finns det ett mål med allt. Till att börja med 50.000 ord tills sista november. Men någonstans djupt inne i mitt huvud så tänker jag att jag kanske ska försöka göra något mer än just det. Kanske till och med avsluta berättelsen. Kanske skicka in den någonstans. Det ni.
Så jag är Strängt Upptagen.
Jag kommer nog uppdatera lite mer i Skrivboken (länk upp till höger), eftersom jag behöver få ut mina funderingar och ramblings angående mitt skrivande någonstans och de passar bäst in där.
Dessutom handlar min berättelse om just de karaktärer som jag har där.
Skillnaden är att jag skriver en helt annan historia om dem. Mycket har ändrats.
Mer om det i Skrivboken. Förhoppningsvis snart.

Over and out.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.