Det här med att borra

2011-08-28, Gnäll.

Efter många om och men fick jag låna en slagborr. Väggen ifråga är nämligen av den lömska sorten, det känns först som man enkelt kan skruva i en skruv, men plötsligt är det Stopp. Betong.
Så jag lånade en slagborr. Jag handlade plugg speciellt utformade för betongväggar. Och så borrar jag. Borrrrrrrrrrrr. Borrrrrriiiiiiiiiiirrriiiiii!!!! Och så ska det ju inte låta? Jag mäter hur djupt jag kommit. Ehm… Ett försök till. Borrrrrrrrriiiiiiiiiiiii!! Och inte en milimeter djupare.

Kanske är jag och slagborrar inte goda vänner. Kanske är väggen inte min vän heller.

Jag erkänner mig besegrad. Jag kommer sätta upp tavlorna på vanligt sätt. Tavellister är väl ändå ganska överskattade?

2 Responses to Det här med att borra

  1. 2011-09-02 at 10:00 modern

    Tavellister är inte ett måste i ett hem……

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.