Prioriteringar och prioriteringar

Jag skriver inte för att ge ut någon bok, det är sant. Jag skriver enbart för mig själv för att jag har lust. Ändå känns det märkligt när man slits mellan två intressen, som jag gör nu. Jag slits mellan att skriva och att spela World of Warcraft. Båda sakerna har sin tjusning och utesluter givetvis inte varandra, förutom att man inte kan göra dem samtidigt. Det som har hänt är att den nya expansionen till WoW har släppts och med den så har ett fruktansvärt antal uppgifter uppenbarat sig. Uppgifter som ”måste” göras en gång varje dag och som tar lite tid. Måste så frön på farmen, måste grinda rep för fraktionerna Klaxxi, Order of the Cloud Serpent, Tillers, Golden Lotus, samt laga mat och fiska fisk. Och lite till. Det Tar Tid. Och så är kvällen till ända och man måste sova.

Någonstans där försvann skrivartiden. För det är ju inte så att jag saknar fantasi, tvärtom. Jag har idéer i huvudet men det är ju just det. De stannar i huvudet som det är nu. Mitt datorspelande har överordnad prioritet.

Frågan är om man skulle schemalägga det hela. Varannan dag det ena, varannan det andra. För jag VILL ju spela och skriva. Det finns bara inte tid till båda sakerna varje dag. Eller prioritera vissa saker i spelet som högre än andra. Jag måste fundera på det här, för annars blir jag tokig.

Sen ska jag ju träna också, icke att förglömma.

Jag kommer att uppdatera Sammanfattningen snart, då det hänt en hel del sedan den skrevs, sanna mina ord. Samt profiler på huvudkaraktärerna. Jösses vad jag är glad att helgerna finns!

Inga kommentarer

Kommentera

Din e-postadress publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade med *