Hjälpmedel? Jajamen.

Jag har aldrig brytt mig om att ha anteckningsböcker eller andra hjälpmedel när jag skriver. Det har liksom inte behövts, har jag känt. Något verkar dock ha förändrats. Nu har jag anteckningsblock med mig och använder Evernote flitigt.
Evernote har blivit min räddning. Jag vet inte hur många anteckningar jag har nu, om alla möjliga saker. Scener jag kommer på när jag sitter på spårvagnen, ord och fraser som jag bara måste skriva upp, bilder jag hittat på hur mina karaktärer skulle kunna se ut. Det är så konstigt att behovet plötsligt fanns där.
Anteckningsblocket är lite speciellt. Det är Whitelines Link.
Det fungerar så att man skriver på det som vanligt, men sedan kan man automatiskt ladda upp anteckningen, enbart genom att kryssa för en liten ruta för Evernote, och ta ett kort på sidan med mobilen. Linjerna försvinner och det blir jättebra läsbarhet.
Så man kan säga att jag är digitalt analog. 🙂

Det kan tilläggas att jag är helt och totalt såld på Whitelines. Det är därför jag tjatar om det.

Inga kommentarer

Kommentera

Din e-postadress publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade med *