Skrivhäfta, apati och återkomsten del 2

Långt uppehåll. Mest på grund av skrivhäfta och allmän apati. Försökt komma igång med ett nytt bokprojekt som inte handlar om övernaturligheter alls, utan vanligt folk. Har till och med noggrant utförd synopsis med början, mitten och slut, men det vill sig inte.

Så nu när det börjar klia i fingrarna igen efter så lång tid så tänker jag inte utmana mig själv för mycket. Jag kommer fortsätta på den Nano-berättelse jag skrev 2012, som naturligtvis handlar om övernaturliga saker. Och med övernaturliga menar jag alltid vampyrer. Det är min trygga vrå i skrivarvärlden. Den jag känner mig hemma i. Än så länge pyr det bara i hjärnan, men det är på väg ut på papper snart, det känner jag på mig. Ska skriva en plot-lista på de närmaste händelserna idag tänkte jag. Sen får vi se.

Kan säga att det är en enormt skön känsla att få tillbaka inspirationen igen. Sent omsider.

Inga kommentarer

Kommentera

Din e-postadress publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade med *