Trassel och talsyntes

Trasslat in mig mer än lovligt nu. När jag väl började skriva igen så lyckades jag få till en löjligt liten kyss, som nu verkar stanna av hela berättelsen. Tänk vad små saker kan göra så att hela historier blir alldeles knäppa. Nu måste jag stryka den, det är bara så. Annars blir det för konstigt. Det är inte fråga om mycket strykning, kanske en A4-sida bara. Men jag är Mycket Dålig på att stryka. Det gör liksom ont i mig lite. Nödvändigt dock.

Och bara för att jag har denna lilla trista uppgift framför mig så gör jag naturligtvis allting annat utom just det. Ställtid var det ja…
Jag har till exempel snart LYSSNAT mig igenom hela berättelsen via talsyntes. En mycket märklig men bra upplevelse. Man märker av helt andra saker när man lyssnar än när man läser igenom. Som alla dessa infernaliska kommatecken som jag envisas med att använda hela tiden. Jag kan trycka in fyra kommatecken i en mening utan problem. Jag missbrukar dem. Men när man hör på det så märker man av vart de verkligen inte hör hemma. Så det är också ett projekt. Borde skriva upp alla saker jag måste göra. Skriva om början också. Det är det största projektet av alla. Men det ska bli av.

Damion uttalas för övrigt Dammshon på ren svenska. Uppenbarligen.

Inga kommentarer

Kommentera

Din e-postadress publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade med *