Döda dina älsklingar

Kill your darlings.

I min evighetsberättelse har det inte blivit mycket med det. Snarare tvärt om. Feed your darlings.
Nu är det dock dags. Jag börjar i och för sig lite lugnt, tar inte i med stora släggan för det har jag helt enkelt inte kraft nog att göra, men lite grann sådär.

Två karaktärer som var varit ett par sedan 1998 ungefär, en kort tid efter att jag började skriva på min berättelse, ska nu säras på. Det kommer bli uppslitande. Det kommer bli svårt. Det kommer också bli väldigt intressant. Jag har aldrig skrivit om det här förut, så jag är ute på tunn is. Hur kommer alla reagera? Vad kommer hända med karaktärerna? Blir någon utslängd i kylan utanför berättelsen eller kommer jag lyckas ha dem kvar ändå på något sätt?

Det finns så många möjligheter, samtidigt som jag kommer sitta och lida med dem.
Eller med en av dem i alla fall, då det kommer röra sig om en otrohetshistoria.

Inga kommentarer

Kommentera

Din e-postadress publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade med *