Regn, kameror och lite linser

2011-09-10, Allmänt.

En lördag som inte riktigt gick som jag hade tänkt mig.

Jag hade tänkt att städa, vilket jag i och för sig gjorde. Men jag hade också tänkt att åka till Slottsskogen och fotografera folk som sprang Fredsloppet, men regnet drev i blöta sjok överallt så jag stannade hemma. Jag är säkert alldeles för löjlig när det gäller att vara rädd om min kamera. Kanske skulle det gått alldeles utmärkt att låta den bli indränkt i vatten, men jag tar det säkra före det osäkra. Den kostade pengar. Så jag fortsatte pilla med designen till bloggen istället och är nu relativt nöjd.

Ut sedan ändå och handla. Det kommer bli linssoppa med kanel och äpple. Jag trodde aldrig att jag skulle vara en sån som samlade på recept, men när jag öppnade boken ”Grytboken” från Frälsis så visade det sig att jag visst hade samlat en del recept! Det känns ganska vuxet.

Kvällen kommer att bestå av tvättning och donande med historier. Renskrivning är en ordentlig arbetsuppgift när man har ca ett block med rutat papper i stort sett fullskrivet. Men det skall gå!

Dagens länk: Dafont – där jag fått mitt logo-typsnitt ifrån
Dagens låt: Shot in the Dark av Within Temptation
Dagens läsning: egna texter

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.