Pulsande och funderingar

2016-01-19, Allmänt, Jobbfunderingar, Skrivande, Tisdagar.

Det är tisdag.

På väg mot Staffanstorp. Otroligt nog, eftersom jag fick pulsa genom flera decimeters oskottad snö, till en spårvagnshållplats där knappt några vagnar gick, mot en centralstation med elfel. Och snö. Let’s not forget the snööö. Tåget skulle ha gått 06.40. Gick 07.54. På vägen mot stationen såg jag inte mindre en TVÅ snubbar som tydligen tyckt att det var en bra idé att cykla till jobbet. Jag kan säga så här. Har inte skottarna tyckt att bilvägen utanför mitt hus är prioriterad, så tror jag inte att de prioriterar cykelvägarna. Snubbarna släpade fram sina cyklar i kramsnön.

Utsikt från spårvagnsfönstret

Utsikt från spårvagnsfönstret

Tänkte mer på skrivandet igår och bestämde mig lite halvt om halvt att fortsätta på en av mina historier. Den jag lyckades skriva över 50.000 ord på 2013 på NaNoWriMo. Ska bara fundera på fortsättningen.

Nu sitter jag och hoppas innerligt att de ordnat upp snöproblemet såpass att jag hinner till min terapeut kl 19 idag. Faen ta dem annars.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.