Voltaren blues

2013-04-17, Allmänt, Gnäll.

Ibland undrar jag om den där tesen om att det bara finns en begränsad andel lycka i världen faktiskt är sann. Just nu har jag nämligen inte mycket av den varan, R har den istället. Och nej, det är inget hemskt som har hänt, men nu kommer det komma gnäll.
Tills igår hade jag två skärmar på jobbet. En rakt fram och en lite vid sidan. Den vid sidan var ett Stort Jävla Misstag. Man är ju liksom inte smart nog att vända hela kroppen när man ska titta på den, man vänder bara på huvudet. Dålig idé. Väldigt dålig. Nu har jag bara en skärm. Rakt fram. Jag har också ont i nacken på höger sida. Dock mindre än igår, men ändå. Blä.
Och som lök på laxen så har det årliga Munsåret behagat visa sin nuna i samma stund. Tack. Inte.

Men jag har lite positivt också. Har börjat skriva igen. Inte igår dock, då satt jag i min soffa och tyckte synd om mig själv. Fullkletad med Voltaren-salva och två halsdukar. Idag är det bättre!

New York-planeringen fortsätter med surf på fina hemsidor.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.