New York och gulliga tecken

2013-04-12, Allmänt, Fina saker.

En veckas jobb och jag är död.
Men det har ändå gått ok trots att man inte är på topp. Det brukar det ju göra bara man tar sig dit.

I förrgår bestämde jag mig dessutom för något ganska stort. Det finns ju vissa drömmar man har, som man haft ända sedan man var liten. I mitt fall är det att åka till New York. Jag vet inte när jag började tänka på det, men det var i tonåren någon gång tror jag. Jag köpte till och med en karta över stället, bara för att kunna drömma mig bort.
Nu jävlar ska det bli av. Det är ju löjligt egentligen, för jag kan ju faktiskt åka dit om jag sparar. Så jag ska spara. Jag har ju inte direkt några kostsamma nöjen jag håller på med, så det är bara att lägga undan de där pengarna jag slösar på krafs (vet knappt vad det är).
Sedan satsar jag på våren 2014, eller möjligtvis tidigare, det beror på.
Det ska bli av!
Det är en fin känsla man får när man bestämt sig.

Såg nyss att man kan skriva ett gulligt tecken på mitt iPad-tangentbord. Detta: °
Hah! Blubb. Plopp. Grader.
Saker man roas av klockan 07:17 en fredagsmorgon.

Sedan vill jag börja läsa igen. Och skriva. Det är ju billiga nöjen i alla fall!
Borde uppdatera Skrivboken också. Det kommer.

PS. Dessutom har jag fått något underligt behov av att inte befinna mig på så många sociala medier. Hm. Alltså inte ta bort mig, bara inte befinna mig där varje dag. Hm. Koppla ner, koppla av?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.