Molly Bloom i sista minuten

2012-11-28, Skrivande.

OMGOMGOMGOMG snart är det slut jag kommer inte att hinna jag har planerat sista veckan så jävla dåligt jag måste skriva istället för att sova och komma för sent till jobbet och sedan skriva lite till och orden bara är emot mig och blir inte så många som jag tänkt mig de måste bli fler men hur ska jag klara det kaffet är min vän jag måste få ur mig mer så jag klarar av att vinna men det finns inte tillräckligt med tid måste hitta tiden får skriva på spårvagnen kanske men jag måste ju hinna skriva rent också jävla penna som tar slut hela tiden och varför måste jag envisas med att skriva på papper nu låter jag nästan som Molly Bloom i Ulysseus.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.