Våld och skrivande

2011-11-25, Fina saker.

Det har inte blivit mycket skrivet på ett tag. Eller jo, det har blivit sanslöst mycket skrivet, bara inte här.
Jag har fått skrivarlusten tillbaka. Och den hänger inte bara som en dimma i mitt huvud utan att komma ner på papper, som den gjort förut. Nu strömmar den formligen ur min penna så att jag skulle kunna skriva 24 timmar om dygnet.

Det är en underbar känsla. Att gå omkring och fundera på händelser att skriva, vrida och vända på karaktärer och scener. Man märker det man behöver förbättra.
Sannerligen början på historien. Den påbörjades för nästan 14 år sen och då var man liksom inte lika ”utvecklad” vad gäller skrivande. Det är kort sagt väldigt barnsligt.
Men samtidigt väldigt roligt att läsa, hur historien går från barnslighet till mognad och man märker hur man blivit äldre.

Jag måste dock bli bättre på att beskriva våld. Det kan låta konstigt, men min historia kräver det. Åtminstone i små bitar. Det blir lätt en ganska platt beskrivning och det vill jag inte. Får se hur jag gör med de scenerna…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.