Dagens politiska HBT-outfit?

2011-09-11, Egotrippar.

Ägnar förmiddagen åt att surfa runt på diverse bloggar. Bara för att se vad folk gör med dem, vad de skriver. Insikten slår mig ganska hårt att jag är en ytlig jävel, alternativt egotrippad och/eller fullständigt jättetråkig.
Jag skriver inte om aktuella kulturdebatter som florerar på obskyra tidningars kultursidor. Jag har inga åsikter (nåja…) angående HBT-frågor. Jag följer inte hundratals bloggar som handlar om politik. Jag tar inte kort på mina kläder eller kläder jag vill ha. Jag är den som sitter i min vrå och skriver just det jag själv tänker och vad jag har gjort eller inte gjort under dagen. Herregud, hur trist får man vara? Vem fan är intresserad av vad jag pysslade med igår?

Å andra sidan. Vem fan är intresserad av dagens outfit?

Dagens outfit:

Strumpor (svarta)
Tajts (svarta)
Tröja (roströd typ)
Väst (svart)

Nå, var det roligt? Nej, tänkte väl det. Ja, just det. Västen inhandlades på den otroligt häftiga affären Lindex. Wow. Hur coolt som helst. Resten minns jag inte vart jag handlat.

Kanske är jag trist och tråkig. Men det må så vara i så fall.
Jag skriver inte för att visa hur mycket jag läser eller hur bra jag är på att diskutera diverse saker som händer.
Jag skriver faktiskt bara för mig själv. Som en liten ventil som pyser.

För övrigt har jag rött nagellack. Dock något flagnat.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.