Så snabbt man varvar upp

2011-09-22, Allmänt.

Andra dagen på jobbet efter Förkylningen och jag är redan varm i kläderna. Känns bra. Vad som känns ännu bättre är att det är fredag och löning imorgon.

Måste försöka komma igång med skrivandet igen efter sjukdomen, dock. Då blev ingenting gjort eftersom jag knappt orkade hålla i en penna, än mindre tänka konstruktivt och inspirerat. Orkade inte ens lyssna på musik. Och jag kan påpeka att dag-teve INTE är särdeles inspirerande. Har ett block liggandes i min väska. Inget händer på jobbet. Kanske ska jag försöka skriva nu? Fast det känns fel.
Hellre hemma med Mina Saker.

Det är skönt att åka till jobbet nu i allafall tycker jag. Det luktar höst och är sådär perfekt småkyligt som det ska vara på hösten. Det lär inte fortsätta, men jag njuter i allafall medan det varar!

Nu ska jag fortsätta stirra in i skärmen.

Dagens länk: Twitter – fråga mig inte varför
Dagens låt: ingen, lyssnar på bok
Dagens ”läsning”: ”Linda – som i Lindamordet” av Leif GW Persson

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.