Vilodag är Tvättodag

2011-09-11, Allmänt.

Tvättar.
Jag blev av med min tvättid igår eftersom en granne hade låst tvättstugan och uppenbarligen gått ut för kvällen eller nåt och glömt alltihop. Så jag tvättar idag istället. Förbaskat bra att kunna tvätta på söndagar, att bostadsbolagen äntligen kommit på att man faktiskt inte använder ”vilodagen” till att vila och tänka på Gud utan till att göra allt det man inte hann på lördagen. Som att tvätta.

Av gammal vana så låser även jag in min tvätt. Men jag undrar… Vem i hela fridens namn vill ha mina kläder? Det är ju knappt så jag vill ha dem, men de är ju de enda jag har. Vad är det för folk som snor andra människors tvätt? Huuurrrgh, enligt mig. Eller så är de kanske så desperata att de tror att de kan sälja av skiten.

Imorgon jobb igen. Det återstår att se hur stressig denna vecka kommer bli. Förmodligen Status Quo.

Dagens länk: Last.fm – jag insåg att denna sida faktiskt kunde hjälpa mig hitta ny musik. Insikt!
Dagens låt: Pain – Dirty Woman
Dagens läsning: inget. gör mindmappar istället.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.