Käpp i hjulet

Färdigrenskrivet. Det tog cirka två dagar att göra. Samt en del kramp. Jag sätter det nu på digital pränt att jag måste renskriva oftare. Ett helt rutat block är liksom lite too much egentligen. Men jag är ju envis.

Nu har jag alltså inget annat val än att börja skriva igen. Jag har börjat men det går ganska trögt. Idéerna finns där, handlingen och utvecklingen finns där, men något (någon?) sätter käppar i hjulet för mig. Stretar emot. Otroligt enerverande. Men jag tror att det bara är en helsikes lång inkörningssträcka, sedan när det lossnat så kommer det flyta på. Det gäller bara att Inte Sluta Skriva. Jag gjorde det en gång och det tänker jag inte göra igen. Skrivtillståndet, The Flow, är alldeles för trevligt för att man ska sluta.

 

Inga kommentarer

Kommentera

Din e-postadress publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade med *