Död och Paus

Jag fick ta en kort paus. Det är inte varje dag man tar livet av en karaktär. Det gjorde lite ont i hjärtat, även om just denna karaktär inte varit aktuell på länge och aldrig har varit i centrum av berättelsen på något sätt. Men han, Zach, var min skapelse och jag har en väldigt tydlig bild av både hans utseende och karaktärsdrag. Nu finns han inte längre. Han offrades på grund av att jag behövde en katalysator till min hjältinnas totala kollaps.
Har jag nämnt att jag gillar att plåga mig själv?

Nu har jag precis börjat ett nytt POV och försöker komma in i det nya sättet att skriva. Damion kräver ett annorlunda sätt eftersom han är så kapitalt annorlunda funtad än vad Saskia är. Jag har gjort det en gång förut, bytt perspektiv, och det fick mig att verkligen börja lära känna Damion på allvar. Nu ska jag bara komma tillbaka in i hans hjärna.

PS.
Jag kommer börja putta ut diverse förklaringar till min berättelse snart också. Bland annat en sammanfattning och så ska jag försöka spalta upp ett persongalleri så att man hänger med. Eller blir mer förvirrad.

Inga kommentarer

Kommentera

Din e-postadress publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade med *