RESFEBER

2011-05-05, Allmänt, Fina saker.

Nu är det nervigt.
Resfebern har satt igång på allvar och jag kan inte koncentrera mig på något alls. På söndag åker vi. Tiiiiidigt. Bussen till flygplatsen går kl 04.20 på morgonen, så det gäller att komma upp i tid.
Men nu är det inte söndag. Det är torsdag och en Hel Arbetsdag Kvar där jag vet att jag knappt kommer att kunna hålla ihop mig. Jag sitter just nu och flummar runt, växlar mellan en massa fönster på datorn och vet egentligen inte alls vad det är jag håller på med. Nervo-nervo-nervo.

Jag skall hem och packa ihop lite porslin och släpa ut lite lådor i vardagsrummet. Sen sova. Sen upp och jobba (eller försöka jobba). Flexa ut kl 15. Sedan träffa vän. Sedan sova.  Sedan tvätta. Sedan packa. Sedan åka till mor. Sova. ÅKA TILL RHODOS!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.