Helg-filosofi

2011-04-11, Fina saker.

En sån bra helg.
Det verkar som om det krävs att man gör mycket på helgen för att man ska känna av att man faktiskt haft helg också.

Jag jämför med de helger jag mest tofflat omkring hemma, suttit och spelat vid datorn och inte gjort något annat än så. De helgerna var förödande. Man kom till jobbet helt slutkörd och kände att helgen enbart varit ett svart hål av ingenting.

Nu har jag haft helger då jag GÖR saker. Träffar vänner, går promenader, donar hemma, är allmänt aktiv och dessutom så går jag upp tidigare än vanligt. Det ger helger som man nästan tycker är en vecka långa, när man ser tillbaka på dem. Man har fyllt tiden med saker att tänka tillbaka på och minnas med glädje.

Det är kanske bara det som är livet. Att fylla tiden med händelser.
Oj. Nu blev jag väldans filosofisk. Men det må vara hänt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.