Återkomsten del… 3?

2016-01-11, Allmänt, Jobbfunderingar.

Det var ju sjutton så man glömmer av att skriva. Men det spelar väl ingen roll, nu gör jag det i alla fall.

Åter en smula tid har gått. Jag har blivit singel och flyttat till min drömlägenhet och mår just nu helt jäkla fantastiskt. Det är underligt hur mycket det känns i kropp och själ att faktiskt vara ensam. Det känns bra alltså. Mycket bra. Läste igenom lite i bloggen och inser att jag borde förstått det tidigare. Att jag är en ensamvarg och mår bäst av det. Men jag antar att det är lätt att ignorera sina instinkter ibland. Det är det dock slut med nu.

Mantrat för detta år och resten av mitt liv är:

Lyssna på mig själv. Lyssna på kroppen. Lyssna på själen.

Jobbmässigt så har jag gått och blivit anställd för första gången i mitt liv. Tillsvidareanställd. På det företag jag jobbar på. Låter ju inte så häftigt, men för någon som jobbat sedan 1998 och bara varit visstidare/projektanställd/vikarie/bemanningskonsult så är det banne mig guld! Det känns tryggt. Har fått den officiella titeln Lagerstyrningsansvarig. Lagom luddigt. Men det känns bra.

Helgen var lugn. Tofflade omkring. Såg en film med R (Mission Impossible 4…? 5…? nånting). Virkade.

Just nu står jag på min balansplatta och är duktig. Nåja. Jag skriver detta, det kanske inte är superduktigt, men jag är på rast så det gills inte.

Tänkte försöka uppdatera lite mer här nu. Håll tummarna för att jag gör det också. Men jag tror det kommer gå!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.