Fiska, fiska, fiska… fiska

2012-09-24, Fina saker, Tekniktjat.

Veckorna flyger förbi.
Ganska fint, men ändå dumt eftersom man känner att man skulle vilja ha lite mer tid till allting. Men man ska inte gnälla. Det är ju bra att tiden går, för om jag minns tillbaka på när tiden INTE gick fort så var det banne mig inte så roligt.

Mindre än 24 timmar kvar till Mists of Pandaria.
Jag har planen klar för mig helt.

  Jobba
  Äta lunch (oxfilé minsann!)
  Jobba
  Träna
  Duscha
  Sova
  Vakna kl 23.30
  Vid midnatt: börja FISKA!!

Börja vad?? tänker ni nog. Jo. Det är så att det finns vissa speciella utmärkelser vid en ny expansion. Den första personen på servern att nå högsta leveln, första att få full poäng i att plocka blommor, första personen att få maxpoäng i… att fiska.
Det jag är efter är: Realm First Zen Fisherman.
Jag vet om att jag inte är ensam om att försöka nå detta, men försöker man inte så har man ju ännu mindre chans. Så jag har förberett mig ordentligt. Och ställt in hjärnan på att stå på samma ställe och fiska oupphörligen i ca 3 timmar.
Ja, jag är nog lite konstig. Men det är inga nyheter.

Men nu kanske de där 4 semesterdagarna makes sense? ;-)

One Response to Fiska, fiska, fiska… fiska

 1. 2012-09-27 at 19:35 Anders Benke

  Hur går fiskandet? Jag håller tummarna för att du blir Zenmästare!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.