Teknikens haveri

2011-03-05, Förbannelser.

Jomenvisst. Det är väldigt trevligt med en Samsung Tab. Det är det.
Men vad vore ännu trevligare?

Om Något Enda Bluetooth Headset Faktiskt Fungerade Till Den!!!!

Jag köpte ett Jabra-headset (liten plupp i örat) till den, det fungerar i fem minuter, sen påstår headsetet att det inte är ihopkopplat. Jag kopplar in det igen (det tar ungefär en kvart) och det funkar i fem minuter. Sen samma sak igen. GAH!

Så jag köpte ett Sony Ericsson stereo headset. Det kopplar ihop och allt ser fantastiskt ut. MEN. Det går inte att ringa med det. Ljudet kommer fortfarande i telefonen, trots att headsetet påstår att det är inkopplat och tar hand om samtal. JÄTTESKOJIGT.

Nu är jag trött på det här. Vad hände med det där om att Bluetooth är så bra, det funkar med alla bluetooth-enheter och så vidare?
På måndag ska jag ringa till Samsung och kräva en lista över headset som officiellt FUNGERAR med Tabben. Samt ringa till Jabra. Samt gå till Elgiganten och kräva pengarna tillbaka för det där värdelösa Sony Ericsson-skräpet.

Det får vara någon jävla måtta någon gång! Det kostar mig pengar!
….suck….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.