Kapital Tumskada

2011-10-11, Tisdagar.

Man kan undra varför man känner sig mest manad att skriva när man är grinig, irriterad och allmänt gnällig. När man är glad så har man inte samma önskan att dela med sig, verkar det som. Men när man vill gnälla så vill man så gärna sprida det onda till så många som möjligt. Eller så är jag bara allmänt ond. ;)

Men det är faktiskt Capital Tuesday idag. Och till råga på allt ville Firefox ändra ordet Tuesday till Tumskada. Det säger en del. Kapital Tumskada.

Det är i alla fall en väldigt gnällig och grinig dag. Mycket på jobbet, av sådan karaktär att man känner sig splittrad som en glasruta kastad från 100 meter ner på ett betonggolv. Och så påbörjades dagen genom att man vaknar och känner att det är Tisdag. På det där lite krypande, olycksbådande sättet. Kombinationen är inte lyckad.
Man borde varit hemma med en filt över huvudet. Nu sitter man istället på jobbet med axlar som känns som döden.

Jag ska Bada när jag kommer hem. Länge.

Och imorgon är det onsdag. Bara det är något positivt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.